Home arrow Forums



Go Back   XS11.com Forums > Idle Talk Forum > XS11/XJ11 Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 09-16-2012, 04:40 PM
Fix Fix is offline
XStremely XSive
 
Join Date: May 2009
Location: Lake Orion, MI
Posts: 384
Voltages are correct, so I'm going with a drop-in 1157 LED replacement. Got everything zipped up and took a quick test ride. The bike runs and the tail/brake work, but we'll see if it lasts. It might have just been those cheap O'riellys bulbs. We'll see.
__________________
Mike C
Lake Orion, Michigan
'78 XS1100E

Here I am! Where are you?
Reply With Quote
  #17  
Old 09-18-2012, 07:21 PM
ManagerMike's Avatar
ManagerMike ManagerMike is offline
XStremely XSive
 
Join Date: Mar 2010
Location: S.E. Michigan
Posts: 445
Quote:
Originally Posted by Fix View Post
Voltages are correct, so I'm going with a drop-in 1157 LED replacement. Got everything zipped up and took a quick test ride. The bike runs and the tail/brake work, but we'll see if it lasts. It might have just been those cheap O'riellys bulbs. We'll see.
I'm puttin my money on the cheap adzz O'frillys bulbs as the guilty party in this particular 'whodunnit'.
__________________
'78 E "Stormbringer"

Purrs like a kitten, roars like a lion, runs like a gazelle (being chased by a cheetah).

pics http://s1209.photobucket.com/albums/...tormbringer45/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Integrated by BBpixel ©2004-2019, jvbPlugin