Home arrow Forums



Go Back   XS11.com Forums > Idle Talk Forum > XS11/XJ11 Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-01-2011, 02:43 PM
Aaron Aaron is offline
XSive
 
Join Date: May 2011
Location: Texas
Posts: 73
No Fire in Two or Three

Hey guys. Not getting any fire in cylinders two or three. I visually checked the wires at the pickup coil, which told me nothing. So i checked the resistance at the plug on the ignition box. I got zero resistance jumping both yellows and both whites while moving the advance, so the pickup coil wiring is solid. Next i checked for resistance across the plug wires for two and three, then one and four. two and three read 35k ohms, one and four read infinity. I thought i was supposed to get about 15k ohms if the coils were good? And a reading of infinity would seem to indicate the coil for one and four is bad, but those are the only cylinders getting spark? Am i confused on what my readings really indicate? I did do the plug wire replacement on the coils, but it ran fine after that for a few hundred miles. Then I let the bike sit for 3 months or so. Y'all think its the ignition coil or the box?
__________________
1980 XS1100 SG Stock
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Integrated by BBpixel ©2004-2022, jvbPlugin